ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΥΡΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ

ποιοι είμαστε

Η εταιρία ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ιδρύθηκε το 1959 και είναι μια τυροκομική μονάδα με έδρα το Ζερβοχώρι Παραμυθιάς στην Θεσπρωτία.

Επεξεργάζεται καθημερινά περίπου πέντε τόνους αιγοπρόβειου γάλακτος το οποίο συλλέγει από τους παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Σουλίου. Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής, συσκευασίας και αποθήκευσης.

Η προσήλωση στις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής τυριών σε συνδυασμό με το άριστα καταρτισμένο εργατικό δυναμικό της εταιρείας εγγυώνται την άριστη ποιότητα και αυθεντικότητα των προϊόντων της.

Στο σύγχρονο αυτό τυροκομείο η ομάδα παραγωγής χρησιμοποιεί την τεχνολογία για την διασφάλιση ενός επιπέδου απόλυτης υγιεινής και όχι για την αύξηση της παραγωγής σε βάρος της ποιότητας.

Στους άνετους χώρους της εταιρείας μπορεί κανείς να δεί τον συνδυασμό της σύγχρονης τεχνολογίας με παραδοσιακές τεχνικές. Από την αίθουσα με τις ψυχόμενες δεξαμενές που υποδέχονται το φρέσκο γάλα στις αίθουσες ωρίμανσης που φιλοξενούν την φέτα για το απαιτούμενο χρονικό διάστημα ωρίμανσης. Μεσολαβούν οι αίθουσες με τα ανοξείδωτα τρυπημένα δοχεία όπου τοποθετείται και κόβεται το τυρί και τα τμήματα συσκευασίας και αποθήκευσης.

Η εταιρεία έχει αναπτύξει συστήματα HACCP για κάθε γραμμή παραγωγής ώστε να διασφαλίζεται πλήρως η ασφάλεια των προϊόντων καθώς και πιστοποιημένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΝ ISO 22000:2018.

Τα μέλη της επιχείρησης διατηρούν μακροχρόνια συνεργασία με τους κτηνοτρόφους της περιοχής διασφαλίζοντας έτσι μια σταθερή ποιότητα της πρώτης ύλης για την παραγωγή των τυροκομικών της προϊόντων.

Σήμερα η 3ή γενιά έχοντας ώς βασικό εφόδιο τις αυθεντικές συνταγές που κληρονόμησε, συνεχίζει να παράγει με επιμονή στην ποιότητα τα αυθεντικά τυροκομικά προϊόντα Παραμυθιάς, χαρίζοντας στους καταναλωτές της μια μοναδική εμπειρία γεύσης.

οι εξαγωγές μας

επικοινωνήστε μαζί μας