Κατεβάστε τον κατάλογο των προϊόντων μας εδώ .

Ξηρός Ανθότυρος Αέρος

Ο ξηρός ανθότυρος παράγεται από πρόβειο τυρόγαλο με παραδοσιακές μεθόδους και μετά την ωρίμανσή του καλύπτεται με φυσικό κερί μέλισσας ώστε διατηρεί την αυθεντική παραδοσιακή γεύση του. Το 2007 απέσπασε το βραβείο Gourmet Ποιότητας του Γαστρονόμου.

Παραμυθένιο Τυρί με 6% ελάχιστα λιπαρά

Το παραμυθένιο τυρί παράγεται από πρόβειο και κατσικίσιο γάλα από το οποίο αφαιρείται μέρος του λίπους. Είναι κατάλληλο για όσους ακολουθούν μια ισορροπημένη διατροφή. Καταναλώνεται ως επιτραπέζιο τυρί και μπορεί να συνοδεύσει όλες τις ελληνικές σαλάτες.

Παραδοσιακό Γιαούρτι

Το παραδοσιακό γιαούρτι Παραμυθιάς είναι από τα πρώτα προϊόντα που παρασκεύασε η εταιρία μας όταν πρωτοξεκίνησε τα λειτουργεί. Παρασκευάζεται από αγνό πρόβειο γάλα, της περιοχής μας έχει πλούσια γεύση και κρεμώδη υφή. Διατίθεται σε πήλινα σκεύη του 1kg και 500gr. Καταναλώνεται ευχάριστα με μέλι και καρύδια καθώς και με γλυκά κουταλιού.

Μυζήθρα Μερικώς άπαχη

Η μυζήθρα παράγεται από αιγοπρόβειο τυρόγαλα έχει χαμηλά λιπαρά και ουδέτερη δροσερή γεύση. Καταναλώνεται με ψωμί ολικής άλεσης και μέλι,χρησιμοποιείται σε σαλάτες και αποτελεί κατάλληλη γέμιση για τυρόπιτες.

Ανθότυρο

Το ανθότυρο Παραμυθιάς έχει πλούσιο άρωμα και ελαφριά γεύση. Συνίσταται σε όσους ακολουθούν μία υγιεινή διατροφή, αφού περιέχει λιγότερα λιπαρά σε σχέση με άλλα τυριά. Έχει πλούσια διατροφική αξία και έχει  χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι. Τρώγεται  ευχάριστα με αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς ενώ αποτελεί το ιδανικό τυρί για  επιδόρπιό σε συνδυασμό με μέλι.

Κεφαλογραβιέρα ΠΟΠ

Η Κεφαλογραβιέρα Παραμυθιάς είναι προϊόν ΠΟΠ (Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης) και παράγεται αποκλειστικά από παστεριωμένο πρόβειο γάλα. Έχει ιδιαίτερη, πικάντικη γεύση & πλούσιο άρωμα. Τα βασικά χαρακτηριστικά του τυριού είναι ότι η επιδερμίδα του είναι σκληρή και λεπτή. Η εμφάνισή του είναι ξηρή και το χρώμα του υποκίτρινο. Έχει υφή σκληρή και ελαστική, με πολλές οπές στη μάζα του, ευχάριστη, ελαφρά αλμυρή γεύση και πλούσιο άρωμα. Πωλείται σε συσκευασία 10 κιλών, ενός κιλού και 500gr.

Βαρελίσιο Τυρί

Το πιο γνωστό παραδοσιακό Ελληνικό τυρί. Αποτελεί σημαντικό τμήμα του διαιτολογίου των Ελλήνων και σχετίζεται με την ιστορία και τις παραδόσεις τους. Παρασκευάζεται από αιγοπρόβειο γάλα της περιοχής μας. Έχει ελαφρά αλμυρή και υπόξινη γεύση και φυσικό λευκό χρώμα.

Φέτα ΠΟΠ

 Η Φέτα μας παράγεται αποκλειστικά από παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα της περιοχή μας,  είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και διακρίνεται για την εξαιρετική της χαρακτηριστική γεύση και έχει καθαρό λευκό  χρώμα. Διατίθεται σε συσκευασία μεταλλικού δοχείου 14 κιλών, σε δοχείο 7 κιλών και 4 κιλών, σε πλαστικά δοχεία 2 κιλών και ενός κιλού. Ακόμη θα την βρείτε συσκευασμένη σε vacuum των 500gr. Καταναλώνεται σκέτη ως επιτραπέζια ή με ρίγανη και λάδι.

Κεφαλοτύρι

Το Κεφαλοτύρι είναι σκληρό παραδοσιακό τυρί με ελαφριά αλμυρή γεύση και παράγεται από πρόβειο γάλα. Είναι ιδανικό για σαγανάκι, ή τριμμένο σε μακαρόνια, ενώ σερβίρεται και ως επιτραπέζιο.  Πωλείται σε συσκευασία 10 κιλών, ενός κιλού και 500 gr. Καθώς και σε μπαστούνι 4κιλών το οποίο είναι κατάλληλο για σαγανάκι.

Γραβιέρα

Παράγεται από παστεριωμένο πρόβειο γάλα της περιοχής μας. Εκλεκτό επιτραπέζιο τυρί με ευχάριστη υπόγλυκη γεύση, πλούσιο άρωμα και χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι. Συνοδεύει πιάτα με φρούτα, ποικιλία τυριών και κρασί. Διατίθεται σε κεφάλια 10 κιλών καθώς και σε συσκευασία 500gr.

Γίδινο τυρί

Παραδοσιακό τυρί από γίδινο γάλα. Έχει χαμηλότερα λιπαρά, είναι  πλούσιο σε ασβέστιο και μαγνήσιο. Καταναλώνεται όπως και η φέτα. Διατίθεται σε συσκευασία μεταλλικού δοχείου 14 κιλών, σε δοχείο 7 κιλών και 4 κιλών, σε πλαστικά δοχεία 2 κιλών και ενός κιλού. Ακόμη θα το βρείτε συσκευασμένο σε vacuum των 500gr.

Σχετικά

Η Β.Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Μ/ΠΗ Ε.Π.Ε  είναι μια τυροκομική μονάδα η οποία επεξεργάζεται καθημερινά περίπου πέντε τόνους αιγοπρόβειου γάλακτος το οποίο συλλέγει από τους παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής της Παραμυθιάς.

Επικοινωνία

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

  • Black/White
  • White/Black
  • Βασικό

Current Style: Βασικό