Ο ξηρός ανθότυρος παράγεται από πρόβειο τυρόγαλο με παραδοσιακές μεθόδους και μετά την ωρίμανσή του καλύπτεται με φυσικό κερί μέλισσας ώστε διατηρεί την αυθεντική παραδοσιακή γεύση του. Το 2007 απέσπασε το βραβείο Gourmet Ποιότητας του Γαστρονόμου.

Σχετικά

Η Β.Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Μ/ΠΗ Ε.Π.Ε  είναι μια τυροκομική μονάδα η οποία επεξεργάζεται καθημερινά περίπου πέντε τόνους αιγοπρόβειου γάλακτος το οποίο συλλέγει από τους παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής της Παραμυθιάς.

Επικοινωνία

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

  • Black/White
  • White/Black
  • Βασικό

Current Style: Βασικό