Η μυζήθρα παράγεται από αιγοπρόβειο τυρόγαλα έχει χαμηλά λιπαρά και ουδέτερη δροσερή γεύση. Καταναλώνεται με ψωμί ολικής άλεσης και μέλι,χρησιμοποιείται σε σαλάτες και αποτελεί κατάλληλη γέμιση για τυρόπιτες.

Σχετικά

Η Β.Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Μ/ΠΗ Ε.Π.Ε  είναι μια τυροκομική μονάδα η οποία επεξεργάζεται καθημερινά περίπου πέντε τόνους αιγοπρόβειου γάλακτος το οποίο συλλέγει από τους παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής της Παραμυθιάς.

Επικοινωνία

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

  • Black/White
  • White/Black
  • Βασικό

Current Style: Βασικό